Tippek, tanácsok a hatékonyabb pályázáshoz
 

Légy rövid!

Sok pályázatot várunk, és a zsűritagok mindegyiket figyelmesen végigolvassák ahhoz, hogy részletekbe menően elemezni tudják őket, fontos, hogy a pályázatok befogadhatóak legyenek. Kérjük, ezt szem előtt tartva írd meg a pályázatot, mellőzve a „töltelékszöveget”. Hiszünk a kevesebb több elvében. 

Légy lényegretörő!

Minden cég hasonló piaci hatások (pl. covid, munkaerő-problémák) alatt működik, nem szükséges ezt bemutatni. Természetes igény részetekről, hogy kontextusba szeretnétek ágyazni a mondanivalótokat, de ez a zsűritagoknál ismétlésként csapódik le.

Ha nem tudod, melyik kategóriába illik legjobban a pályamunkád, kérj nyugodtan segítséget a szervezőktől. Egyébként pedig, ha véletlen rossz helyre nevezted be a pályázatot, akkor sincs nagy baj, ha nagyon szembetűnő a rossz besorolás, a zsűri a helyére teszi majd a témát. De inkább menj biztosra, és dönts te!
 

Ne feledd, egy projektet több kategóriába is lehet sorolni, így nagyobb eséllyel érhet el jó eredményeket.

Fontos! A leadás után már nem lehet az űrlapban módosítani, így érdemes figyelni, hogy a lehető legtökéletesebben legyen leadva az anyag.
 

Érdemes több látványelemet, videót (ám ebből se túl sokat!) csatolni a pályázathoz, hogy a zsűri számára jobban érezhető legyen a pályamunka minősége, értéke, színei, és könnyebb legyen befogadni.
 

Sok sikert kívánunk minden pályázónak, amennyiben kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!